Tim
Geschreven door
Tim

Golf was vroeger een sport voor de elite, met name voor de man van gemiddelde leeftijd. De afgelopen jaren is dat absoluut niet meer het geval, steeds meer jonge mensen raken geïnteresseerd in de golfsport en dat is ook te zien aan de aantal colorways die binnenkort zullen gaan droppen voor de Nike Air Max 1 Golf. We blikken vooruit op deze kleurrijke Nike Air Max 1 Golf "Periwinkle".

Nike Air Max 1 Golf Periwinkle Foto 9
Nike Air Max 1 Golf Periwinkle Foto 8

Nike Air Max 1 Golf "Periwinkle"

15
May 2023
Nike Air Max 1 '86 OG G NRG "Periwinkle"

Nike Air Max 1 '86 OG G NRG "Periwinkle"

DX8437-106
Alle verkooppunten

Door gewaagde nieuwe colorways zijn de Golf sneakers van Nike weer mega populair

De Air Max 1 is niet het enige model dat Nike heeft voorzien van een "Golf"-versie, eerder ging bijvoorbeeld de Air Jordan 1 de sneaker al voor. De Nike Golf-collectie heeft zichzelf door gewaagde nieuwe colorways zeker weer nieuw leven ingeblazen, met name voor het jongere publiek.

Deze "Periwinkle" is ook zo'n gewaagd paartje. De sneaker opent clean door gebruik te maken van helder wit mesh, neutraal suède, wit leer en zwarte kleuren die voornamelijk op de branding zijn toegepast. Vanaf daar begint de sneaker aanzienlijk levendiger te worden, met felroze tussenzolen, bijpassende stikselsop de Swoosh en tong-branding, paars zwarte rubberen buitenzolen en een bloemenembleem op de tong en binnenzool waar de sneaker zijn naam aan heeft te danken.

Ben je benieuwd wanneer deze sneaker dropt? 15 mei om 09:00 uur! We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Golf Periwinkle Foto 2
Nike Air Max 1 Golf Periwinkle Foto 6
Nike Air Max 1 Golf Periwinkle Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim