Prada en Adidas zijn niet vies van een collab, zeker niet als de vorige samenwerking meer dan succesvol bleek. Beide partijen gebruiken dit keer de klassieke Adidas Superstar en voorzien deze van drie colorways. Helaas is het prijskaartje zoals je misschien al een beetje voelde aankomen vrij pittig: €449,95.

Het Superstar model dat debuteerde in 1969 is voorzien van drie colorways die samen met de fashion designers van Prada zijn ontworpen. Veel klassieke elementen zijn onaangeraakt gebleven, zoals de Three Stripes langs de zijkant en de klassieke ronde neus. De glans van de sneakers is het resultaat is van een volnerf basis. Minimalistische prada branding is terug te vinden op de tong, het hiellipje en op de hiel. Het meest opvallende aan de schoen is toch wel waar het bij deze release allemaal om draait: de Prada-branding aan de zijkant van de sneaker.

De Prada x Adidas Superstar zal droppen in drie colorways: de Prada x Adidas Superstar "Silver Metallic", Prada x Adidas Superstar "Core White" en de Prada x Adidas Superstar "Core Black". Je hebt tot 8 September 09:30 de tijd om jezelf in te schrijven via de Adidas app - waarna het duimen is.

Op de hoogte blijven van meer sneaker nieuws? Check dan onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan