Aminé, wiens volledige naam Adam Amine Daniel is, is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter. Hij verwierf bekendheid in de muziekindustrie met zijn doorbraaksingle "Caroline" in 2016. Hij werd geboren op 18 april 1994 in Portland, Oregon en heeft Ethiopische immigrantenouders. Hij groeide mede daardoor op in een cultureel diverse omgeving, wat zijn muziek en stijl beïnvloedde.

De rapper staat ook bekend om zijn fashion-forward gevoel voor stijl, waarbij hij vaak felle kleuren en unieke outfits verwerkt in zijn publieke optredens en muziekvideo's. Dit was waarschijnlijk reden genoeg voor New Balance om de samenwerking aan te gaan met Aminé, waarmee zij binnenkort met een gezamenlijke blik op de New Balance 610 sneaker zullen komen.

We blikken vooruit op deze nieuwe Aminé x New Balance 610 "Mooz" sneaker die op het punt van droppen staat.

Het "Club Banana" label van Aminé was de inspiratie voor deze New Balance 610 sneaker

De Aminé x New Balance 610 "Mooz" heeft zijn naam te danken aan het Club Banana label van de rapper. Aminé voegt zich nu bij andere New Balance ambassadeurs als Joe Freshgoods en Bodega, die dit jaar beide aan de 610 sneaker hebben mogen werken.

"The Mooz" is de bijnaam van deze sneaker, dit komt doordat het bruin en geel kleurenschema volgens de rapper doet denken aan een rijpe banaan. Hij is gemaakt van een mix van mesh en glanzend lederen materialen met iriserende effecten op de toebox, het kwartpaneel en de hielvormen. Andere details zijn een "610" badge op de enkel met een zwevende banaan erin, een Aminé gezichtsafbeelding op de linkerhiel van de schoen en een Aminé x New Balance banner op de tong boven het vetersysteem. De treklipjes aan de achterkant kunnen ook worden losgekoppeld zodat je ze aan elkaar kunt lussen, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn. De schoen wordt ook geleverd in een speciale verpakking met extra accessoires.

Zet de datum vrijdag 25 augustus alvast in je agenda, want dan dropt deze heerlijke New Balance sneaker.

Aminé x New Balance 610 Mooz Foto 5
Aminé x New Balance 610 Mooz Foto 6

Aminé x New Balance 610 "Mooz"

Aug
25
Aminé x New Balance 610 "Mooz"

Aminé x New Balance 610 "Mooz"

ML610TAM
Alle verkooppunten
Aminé x New Balance 610 Mooz Foto 1
Aminé x New Balance 610 Mooz Foto 3
Aminé x New Balance 610 Mooz Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur