Met de introductie van "Pump Universe" eerder dit jaar wilde Reebok zijn meest iconische sneakers opnieuw vormgeven en de Pump-technologie van het merk nieuw leven inblazen. De eerste beelden zien er goed uit, Reebook heeft er namelijk voor gekozen de court sneakers te combineren via een overtuigende herinterpretatie van Allen Iverson's Question Mid. Ook de bekende Shaq Attaq is aan de beurt, want deze zal binnenkort op de tennisbaan te dragen zijn. Ze zijn dus lekker creatief bezig bij Reebook. We werpen een blik op deze aankomende Reebok Question Mid Pump "Pump Universe".

Reebok Question Mid Pump Pump Universe Foto 3
Reebok Question Mid Pump Pump Universe Foto 1

De Reebok Question Mid Pump "Pump Universe" gaat gekleed in een Chalk, Core Black en Orange kleurenschema. Deze Reebok Question Mid Pump brengt een fantasierijk Pump Omni Zone II geïnspireerd bovenwerk naar de iconischie rookie sneaker, gedrapeerd in wit met vleugjes van oranje en zwart als knipoog naar de tweede OG colorway van de schoen beroemd gemaakt door Dee Brown.

De voorlopige releasedatum van de sneaker staat op 22 April, mocht daar iets aan veranderen dan melden we ons via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Reebok Question Mid Pump "Pump Universe"

Apr
22
Reebok Question Mid Pump "Pump Universe"

Reebok Question Mid Pump "Pump Universe"

H06490
Alle verkooppunten
Reebok Question Mid Pump Pump Universe Foto 7
Reebok Question Mid Pump Pump Universe Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur