Reebok Sneakers voor dames en heren

Bij ons scoor je de beste deals voor Reebook sneakers, want wij hebben een compleet overzicht gemaakt van alle Reebook sneakers met korting. Ook check je bij ons overzichtelijk alle Reebook sneakers voor dames en Reebok sneakers voor heren. Lekker toch? Zo scoor je jouw favoriete Reebok sneaker in een handomdraai. Of je nu gaat voor de Reebok DMX, de Club C of de iconische Shaq Attaq die binnenkort een comeback maakt - wij hebben voor ieder wat wils.

De geschiedenis van Reebok sneakers

Wie kent Reebok niet? Het merk heeft zijn stempel gedrukt op de popcultuur met tennisschoenen, sneakers en basketbalschoenen en collabs met celebrities. Het is een merk dat bekend is en door velen wordt omarmd. Ze houden zich staande tussen een aantal van de grootste merken ter wereld, waaronder Adidas en Nike, met een solide geschiedenis van evolutionaire technologie en innovaties in design.

Het merk Reebok begon als een verlengstuk van het bedrijf JW Foster and Sons dat in 1895 werd opgericht. Ze maakten schoenen in het Verenigd Koninkrijk, maar waren op dat moment nog geen bekend merk. Het bedrijf Foster leverde schoeisel voor atleten die deelnamen aan de Olympische Zomerspelen van 1924. Het bedrijf Reebok begon als een onderdeel van JW Foster onder leiding en inspiratie van de kleinzonen van de heer Foster die hun eigen winkel wilden beginnen. Ze noemden het bedrijf Reebok. De naam Reebok betekent Afrikaanse Gazelle.

De Fosters hadden het in het begin moeilijk om Reebok door de wereld opgemerkt te krijgen en ze worstelden voor erkenning tot hun grote doorbraak in 1979. De schoenen waren te zien op de Chicago International sneaker-beurs toen het merk werd opgemerkt door Paul Fireman. Hij werkte bij een outdoor distributeur en hij was erg te spreken over het maatwerk van de schoenen en erkende de kwaliteit. Hij vond dat deze factoren voldoende waren om de schoenen populair te maken in Noord-Amerika. Fireman sloot een deal voor een licentieverlening van Reebok in de Verenigde Staten en dit was de officiële lancering van Reebok in de VS.