Tim
Geschreven door
Tim

Rich Paul is een prominente spelersmakelaar en ondernemer die vooral bekend is als oprichter en CEO van het sportbureau Klutch Sports Group. Hij heeft veel erkenning gekregen voor zijn vertegenwoordiging van belangrijke NBA-spelers, waaronder LeBron James, Anthony Davis en Ben Simmons.

Naast zijn werk als spelersmakelaar heeft Rich Paul ook de krantenkoppen gehaald door zijn samenwerking met New Balance. In 2019 kondigden Paul en New Balance een samenwerking aan waarbij Paul fungeerde als strategisch adviseur voor het merk. Deze samenwerking was erop gericht om Pauls inzichten en expertise in de sport- en entertainmentindustrie te combineren met New Balance' toewijding aan prestaties en innovatie.

In 2021 brachten Paul en New Balance een gezamenlijke New Balance 550 sneaker uit ter ere van de lancering van zijn sportkledingmerk Klutch Athletics. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en komt de tweede collab van beide partijen in zicht, waarbij Rich Paul een aanzienlijk grotere rol speelt. Op vrijdag 14 juli dropt deze nieuwe collab in de vorm van deze prachtige Rich Paul x New Balance 550 "Forever Yours".

Rich Paul x New Balance 550 Forever Yours Foto 6
Rich Paul x New Balance 550 Forever Yours Foto 5

Een nauwgezette constructie met een combinatie van hoogwaardige materialen zoals mesh, leer en suède

De samenwerking tussen Rich Paul en New Balance betekent dat het merk zich richt op het uitbreiden van het bereik in de basketbalmarkt en het verbinden met atleten en beïnvloeders in de sportindustrie. Dankzij deze samenwerking kan New Balance gebruikmaken van Pauls uitgebreide netwerk en kennis om nieuwe producten te ontwikkelen, de zichtbaarheid van het merk te vergroten en zich in te zetten voor de basketbalgemeenschap.

De Rich Paul x New Balance 550 "Forever Yours" heeft een stevige constructie en maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals mesh, leer en suède. De basis van de sneaker is voorzien van een elegante Greyish / Lavender tint, aangevuld met opvallende Burgundy accenten die diepte en contrast toe te voegen. De schoen is voorzien van het kenmerkende Rich Paul-logo, prominent te zien op de tonglabels, hakken en binnenzolen, met een sierlijke afbeelding van een roos.

Naast het aantrekkelijke ontwerp biedt de schoen uitzonderlijk comfort en duurzaamheid, dankzij de stevige tweekleurige rubberen zool. Bovendien wordt de schoen geleverd met een extra set veters, zorgvuldig verpakt in een speciale doos met de tekst "Forever Yours" aan de binnenkant.

Rich Paul x New Balance 550 "Forever Yours"

14
Jul 2023
Rich Paul x New Balance 550 "Forever Yours"

Rich Paul x New Balance 550 "Forever Yours"

BB550RR1
Alle verkooppunten
Rich Paul x New Balance 550 Forever Yours Foto 8
uptodate.tokyo
Rich Paul x New Balance 550 Forever Yours Foto 10
Rich Paul x New Balance 550 Forever Yours Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim