Tim
Geschreven door
Tim

De afgelopen jaren hebben we aardig wat opmerkelijke samples voorbij zien komen, helaas hebben niet alle exemplaren ook daadwerkelijk de winkels weten te halen. De recent uitgebrachte eBay x Nike SB Dunk Low "Sandy Bodecker" speelde mooi in op het legendarische achtergrondverhaal van het paar, dat ook begon als een sample. Deze Nike Air Max 1 "Google" was het gesprek van de dag in 2010, maar tot op heden zijn duidelijke foto's van het paartje nooit vrijgegeven, tot vandaag. Met dank aan SB Collector, is de Air Max 1 "Google" zij-aan-zij te zien met de op eBay geïnspireerde Nike SB-collab die in december werd gedropt.

De Nike Air Max 1 "Google" heeft een bovenwerk dat volledig gemaakt is van premium leer die de tonen van het iconische Google-logo uitdrukt. Afgezien van de kleur wit van de webpagina van de zoekmachine, is er een mix van blauw, rood, geel en groen op de panelen van de schoen te zien. Extra details komen in de vorm van gele Swooshes op de middenvoet, gele tonglabels, Nike Air borduurwerk aan de achterkant, bedrukte inlegzolen en het nummer "7" geborduurd op de binnenste tongen. Het ontwerp van de schoen is afgewerkt met witte tussenzolen in combinatie met rode rubberen buitenzolen.

Of het toeval is dat de foto's van deze sample nu vrij zijn gegeven, of dat de sneaker wellicht toch een release gaat krijgen is niet duidelijk. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.
Tim
Geschreven door
Tim