De Air Jordan 3 sneaker voor dames is een mix van functionaliteit en mode, waarbij het iconische model dat door Jordan oorspronkelijk werd uitgebracht voor heren is getransformeerd naar een vorm die de kracht en stijl van vrouwelijke sneakerliefhebbers exact weet te vangen. Jordan is van plan om verschillende nieuwe Air Jordan 3 colorways te lanceren voor de zomer van 2024, waaronder deze Air Jordan 3 Retro Wmns "Georgia Peach".

Deze "Georgia Peach" versie van de AJ3 combineert een heerlijk kleurenpalet bestaande uit White, Cosmic Clay, Sail, Cement Grey en Anthracite. Er is gekozen voor een bovenwerk van wit leer met perforaties op de enkel en de vlakken rond de veters. Het ontwerp wordt verder verfraaid met Cosmic Clay accenten op de tussenzool en Jumpman branding op de tong en veteroogjes, die de naam "Georgia Peach" eer aan doen. Een Cement Grey rubberen buitenzool in combinatie met een Sail tussenzool rond het ontwerp af.

Scoor deze Air Jordan 3 Retro Wmns "Georgia Peach" en de Air Jordan 3 Retro PS "Georgia Peach" kids versie op zaterdag 27 april, vanaf 9 uur 's morgens.

Air Jordan 3 Retro "Georgia Peach"

Apr
27
Air Jordan 3 Retro Wmns "Georgia Peach"

Air Jordan 3 Retro Wmns "Georgia Peach"

CK9246-121
Alle verkooppunten
Apr
27
Air Jordan 3 Retro PS "Georgia Peach"

Air Jordan 3 Retro PS "Georgia Peach"

FQ9174-121
Alle verkooppunten
Air Jordan 3 Georgia Peach Foto 5
Air Jordan 3 Georgia Peach Foto 6
Air Jordan 3 Georgia Peach Foto 1
Air Jordan 3 Georgia Peach Foto 3
Air Jordan 3 Georgia Peach Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur