De Air Jordan 5 sneaker mag gerust een legendarische sneaker van Jordan genoemd worden. Het is inmiddels alweer 24 jaar geleden dat de schoen zijn debuut maakte. Een aantal iconische elementen, zoals de reflecterende tong, mesh zijpanelen en doorschijnende rubberen zool maken de sneaker direct herkenbaar. Het ontwerp van de schoen is geïnspireerd op straaljagers uit de Tweede Wereldoorlog, wat te zien is aan de tussenzool die is voorzien van haaitentanden en het gestroomlijnde design. 

We zien de Jordan 5 de laatste jaren helaas niet zoveel meer droppen, wat het juist zo bijzonder maakt dat de schoen op woensdag 8 mei weer een keer zal droppen in de vorm van deze Air Jordan 5 Retro SE "Sail"

Het kleurenpalet van deze release omvat de kleuren Sail, Black, Light Orewood Brown en Coconut Milk. De Air Jordan 5 is zoals vaak het geval is bij deze sneaker voorzien zijn van hoogwaardige materiale, met een Sail basis en Coconut Milk accenten op het iconische doorschijnende gaas op de panelen en tongen, inclusief op de buitenzool. 

Een keer een ander sneakertje proberen? Probeer dan eens deze Air Jordan 5 Retro SE "Sail" die deze week gaat droppen!

Air Jordan 5 Retro SE "Sail"

May
08
Air Jordan 5 Retro SE "Sail"

Air Jordan 5 Retro SE "Sail"

FN7405-100
Alle verkooppunten
Air Jordan 5 Retro SE Sail Foto 1
Air Jordan 5 Retro SE Sail Foto 3
Air Jordan 5 Retro SE Sail Foto 4
Air Jordan 5 Retro SE Sail Foto 5
Air Jordan 5 Retro SE Sail Foto 6
Air Jordan 5 Retro SE Sail Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur