Als er één winkel bekend staat om hun collabs met Nike dan is het wel Size? We hebben de afgelopen jaren aardig wat meesterwerkjes voorbij zien komen, waarvan de meest recente hits toch wel de Size? x Nike Air Max 1 "Dawn" en de Size? x Nike Air Max 1 "What The Safari" waren.

Met al hun samenwerkingen in het achterhoofd is Size? samen met Nike weer aan de tekentafel gaan zitten voor een nieuwe collab. Het gaat hier niet om de Air Max 1 die is basismodel is gebruikt, maar om de misschien iets wat minder populaire Nike Air Max 95. Na wikken en wegen hebben zij samen elementen gebruikt van 20 van de collabs die zij in het verleden hebben uitgebracht - wij zijn benieuwd hoe ze dat voor elkaar gekregen hebben.

Beide schoenen maken gebruik van een andere colorway op de lining, en dus ook van andere stukjes geschiedenis. Vrijwel alle actie speelt zich af op de layers van de schoen die te zien zijn aan beide zijkanten, waar verschillende patronen, prints en kleuren samenkomen in een unieke opstelling. Zo zien we een overgang van neon naar fluorescerend roze, en volt green overlopen naar een donkerdere indigo kleur. De release doet ons een beetje denken aan de Nike Air Max 1 "Masters", die ook voorzien zijn van diverse stukjes Air Max 1 geschiedenis.

Een releasedatum is nog niet bekend, wel verwachten wij dat de sneaker deze maand nog zal gaan droppen. Wellicht op Air Max Day 2020? Check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur