Tim
Geschreven door
Tim

Het zijn hoogtijdagen voor de iconische Nike Air Max 90, de ene na de andere speciale release wordt gedropt en dan zitten we pas in de maand Februari. Ook vandaag hebben we weer een heerlijke colorway voor de Lente met deze aankomende Nike Air Max 90 "Spring Green".

Nike Air Max 90 Spring Green Foto 2
Nike Air Max 90 Spring Green Foto 6

De Nike Air Max 90 "Spring Green" is zoals de naam al aangeeft een perfecte sneaker voor de Lente

Deze aankomende Air Max 90 is eenvoudig maar tegelijkertijd een subtiele opvallende verschijning. De sneaker maakt gebruik van een strakke witte mesh-basis en wordt bedekt door lichtgrijze suède panelen aan de zijkanten en en rond de veters. "Spring Green" accenten zijn toegepast op de inlegzool en Swoosh voor een perfecte sneaker voor het warme weer. Voor een vleugje kleurcontrast is er gekozen voor een glad lederen atractie gekleurde mud guard. Onder de voet zien we een clean tussenzool, uitgevoerd in het wit, waarbij de Air Unit in dezelde kleur groen is uitgevoerd als de Swoosh en branding.

Een definitieve releasedatum hebben we helaas nog niet voor je, maar uiteraard houden we je van al het nieuws rondom deze sneaker op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim