Tim
Geschreven door
Tim

Het in LA gevestigde streetwear-label Pleasures is de samenwerking aangegaan met PUMA om een gezamenlijke versie van de retro Pumo Velophasis uit te brengen. Deze Pleasures x Puma Velophasis "Overdyed" is als het ware een hybride sneaker uit de jaren nul die is geïnspireerd op PUMA's historische aanbod hardloopschoenen.

Deze versie van de Velophasis gaat gekleed in een kleurenschema die bestaat uit de kleuren Grape Wine en Mauve Pop, wat zoals je ziet zorgt voor een knallende roze look. De sneaker mag zich gerust een premium sneaker noemen, waarbij je ziet dat tijdens de ontwikkelen van de schoen vakmanschap en functionaliteit de hoogste prioriteit hebben gehad. Er is gekozen om de sneaker te voorzien van gewatteerde kragen, mesh voeringen en kenmerkende Formstrips aan de zijkanten. Andere details zijn Pleasures-branding op de tongen, een semi-doorzichtige kooiconstructie aan de zijkant en PUMA-logo's op de hielen. Een stevige roze rubberen zool maakt het ontwerp compleet.

De sneaker dropt op vrijdag 23 juni. Zodra er meer verkooppunten bekend zijn, vermelden we deze uiteraard op de verkooppagina van de schoen.

Pleasures x Puma Velophasis "Overdyed"

23
Jun 2023
Pleasures x Puma Velophasis "Overdyed"

Pleasures x Puma Velophasis "Overdyed"

391696-01
Alle verkooppunten
Pleasures x Puma Velophasis Overdyed Foto 4
Pleasures x Puma Velophasis Overdyed Foto 5
Pleasures x Puma Velophasis Overdyed Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim