De Japanse kleding boetiek "The Apartment" laat zich al jaren inspireren door de stad New York. Het bedrijf importeert al jaren kleding en producten uit de Verenigde Staten, doordat de stad New York in Japan nog altijd mega populair is. Tot op heden waren de Timberlands daar een van het populairste schoeisel, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. De sneakers van New Balance, met name de 576 sneaker is daar op dit moment populairder dan ooit.

Het is dan ook niet gek dat New Balance de samenwerking is aangegaan met The Apartment. Samen komen ze met twee nieuwe sneakers, namelijk de The Apartment x New Balance 576 "Agave" en de The Apartment x New Balance 576 "Brown".

De collectie toont twee New Balance 576 stijlen geïnspireerd door de vibes van New York en Tokio. De The Apartment x New Balance 576 "Brown" weerspiegelt het Japanse "Cordovan" kleurenschema, terwijl de The Apartment x New Balance 576 "Agave" een wit en groen kleurencombinatie heeft, die meer in de smaak zou moeten vallen bij de inwoners van de stad van de Big Apple. Beide schoenen zijn voorzien van het logo van The Apartment, gewaxte veters en de kwaliteit die je kunt verwachten van een MADE in UK release.

Beide sneakers droppen op 4 november eerst op de website van The Apartment. We verwachten later deze maand een release op de website van New Balance.

The Apartment x New Balance 576 "Agave" en "Brown"

Nov
04
The Apartment x New Balance 576 "Agave"

The Apartment x New Balance 576 "Agave"

OU576AME
Alle verkooppunten
Nov
04
The Apartment x New Balance 576 "Brown"

The Apartment x New Balance 576 "Brown"

OU576AMT
Alle verkooppunten
The Apartment x New Balance 576 sneakers Foto 2
The Apartment x New Balance 576 Agave Foto 1
The Apartment x New Balance 576 Agave Foto 2
The Apartment x New Balance 576 Brown Foto 1
The Apartment x New Balance 576 Brown Foto 2
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur