The Shoe Surgeon dropt aankomend weekend een bommetje, hij brengt dan namelijk een custom made "Beast"-pack uit, bestaande uit een Air Jordan 1 en een "Tinker"-versie van de Air Jordan 3. Het pakket is geïnspireerd op de atmos x Nike Air Max Beast 2.0 Pack, dat ook dit weekend verschijnt.

De beide Jordan's maken ook gebruik van pony fur in dezelfde prints, met de toevoeging van premium rode python swooshes, premium groen Horween-leer en een Japans lederen voering. Een gelimiteerd aantal Air Jordan 1 "Beast"-packs zullen Zaterdag om 8 uur PST beschikbaar zijn in de pop-upwinkel van The Shoe Surgeon voor $995. Daarnaast hebben pop-up bezoekers de mogelijkheid om de andere Air Jordan uit de collectie vooraf te reserveren, voordat online de verkoopt ingaat op Zaterdag 18.00 uur PST voor $ 1500.

De Shoe Surgeon is geen onbekende wat betreft customs, al jaren gebruikt hij diverse prints, texturen en materialen op zijn releases, maar ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat dit een van zijn meest indrukwekkende creaties tot nu toe is.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur