Tim
Geschreven door
Tim

Thisisneverthat is een streetwear- en modemerk uit Zuid-Korea. Het merk staat bekend om zijn urban en eigentijdse ontwerpen die vaak een mix zijn van streetwear-fashion met functionele en minimalistische elementen. Ze bieden een scala aan kledingstukken, waaronder hoodies, T-shirts, jassen, broeken en accessoires. Het bedrijf uit Zuid-Korea is populair geworden door zijn unieke benadering van ontwerpen en het vermogen om de wereldwijde streetwearmarkt aan te boren. Het merk werkt vaak samen met andere merken, artiesten en ontwerpers om collecties in beperkte oplage te creëren die de aantrekkingskracht op het doelpubliek nog vergroten.

New Balance kan zich wel vinden in het verhaal van Thisisneverthat, beide partijen kondigde onlangs een samenwerking aan waarbij de 550 sneaker de hoofdrol speelt. Beide sneakers hebben inmiddels een releasedatum heeft gekregen, want op donderdag 7 september droppen deze Thisisneverthat x New Balance 550 "Brown" en Thisisneverthat x New Balance 550 "Dark Green".

Thisisneverthat x New Balance 550 "Dark Green" en "Brown"

Thisisneverthat x New Balance 550 Dark Green Foto 1
Thisisneverthat x New Balance 550 Brown Foto 1

Het Koreaanse menswear label thisisneverthat en New Balance zijn terecht tevreden over de vorige collabs, waarna zij onlangs de releasedata hebben aangekondigd voor deze Thisisneverthat x New Balance 550 "Dark Green" en Thisisneverthat x New Balance 550 "Brown". De merken hebben samengewerkt aan een tal van modellen, waaronder de 1906R en de 2002R.

De low-versie van de 550 dropt in een heerlijke herfst-ready "Brown" en "Dark Green" colorway. De klassieke basketbalsneaker heeft een bovenwerk van canvas, volledig gekleurd in de kleur waarnaar het paartje vernoemd is. Er is gekozen voor een rustieke uitstraling, mede mogelijk gemaakt door gebarsten lederen "N"-logo's en contrasterende "550"-logo's op de voorvoet. De branding van zowel Thisisneverthat als die van New Balance staan op de hak van de schoen, terwijl bronzen veteroogjes, co-branded tonglabels en zwarte rubberen zolen het ontwerp afmaken.

Beide sneakers droppen op donderdag 7 september om 10 uur 's morgens op de website van New Balance.

Thisisneverthat x New Balance 550 "Dark Green" en "Brown" releasedatum en verkooppunten

07
Sep 2023
Thisisneverthat x New Balance 550 "Dark Green"

Thisisneverthat x New Balance 550 "Dark Green"

BB550TH
Alle verkooppunten
07
Sep 2023
Thisisneverthat x New Balance 550 "Brown"

Thisisneverthat x New Balance 550 "Brown"

BB550TN
Alle verkooppunten
Thisisneverthat x New Balance 550 Brown Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim