Tokyo Design Studio is een tak van New Balance dat gevestigd is in Tokio. Het team is gevestigd in Nihonbashi Hamacho, ver weg van de commerciële drukte, en werkt volgens een filosofie die prioriteit geeft aan tastbare productie. Deze aanpak wordt weerspiegeld in hun samenwerkingen en productinnovaties, die de toekomst van New Balance op een wereldwijde schaal laten zien.

De Studio combineert traditionele Japanse elementen met moderne innovatie en verlegt zo de grenzen van conventioneel design. Hun werk combineert naadloos mode en functie en benadrukt het belang van hun gecombineerde ethos van "aanpassen aan het leven". Het hoofdkantoor van de studio, bekend als T-HOUSE, weerspiegelt deze filosofie, met ingetogen traditionele armaturen en avant-gardistische stijlen, en weerspiegelt de visie van het team op de toekomst van Tokyo Design Studio.

Al sinds 2012 maakt Tokyo Design Studio ontwerpen voor New Balance en deze keer komen ze met een wel heel speciale collab. Op vrijdag 17 november droppen er namelijk twee nieuwe versie van de New Balance 610 sneaker; de Tokyo Design Studio x New Balance 610S "Outerspace" en de Tokyo Design Studio x New Balance 610S "Concrete".

Tokyo Design Studio x New Balance 610 S Concrete Foto 1
Tokyo Design Studio x New Balance 610 S Outerspace Foto 1

De New Balance 610S sneaker van Tokyo Design Studio wist op een naadloze manier de lijn tussen 'recreatie' en 'rust'

Het nieuwe ontwerp van de New Balance 610S sneaker van Tokyo Design Studio herdefinieert het evenwicht tussen ontspanning en een actieve levensstijl door een instapversie te bieden van het 610-model. Deze schoen combineert praktische elementen zoals een mesh bovenkant en een buitenzool met noppen voor extra grip, terwijl suède overlays en neutrale kleuren zorgen voor een casual uitstraling.

De schoen heeft geen veters, maar biedt door de elastische kraag toch een moderne uitstraling inclusief de functionaliteit van een stevige pasvorm. De EVA en ABZORB middenzool zorgen voor comfort en ondersteuning, terwijl de Ndurance rubberen buitenzool duurzaamheid en grip biedt.

Tokyo Design Studio x New Balance 610S "Concrete"

Nov
17
Tokyo Design Studio x New Balance 610S "Concrete"

Tokyo Design Studio x New Balance 610S "Concrete"

ML610STD
Alle verkooppunten

Tokyo Design Studio x New Balance 610S "Outerspace"

Nov
17
Tokyo Design Studio x New Balance 610S "Outerspace"

Tokyo Design Studio x New Balance 610S "Outerspace"

ML610STT
Alle verkooppunten
Tokyo Design Studio x New Balance 610 S Outerspace Foto 2
Tokyo Design Studio x New Balance 610 S Outerspace Foto 3
Tokyo Design Studio x New Balance 610 S Concrete Foto 2
Tokyo Design Studio x New Balance 610 S Concrete Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur