We zijn inmiddels beland in de tweede week van November en we hebben weer een overzicht gemaakt van welke sneakers er gaan droppen tussen 7 en 13 November. Het is voornamelijk weer de Nike Dunk die deze week de hoofdrol speelt, samen met een aantal Air Jordan 1 sneakers en een hele dikke Air Jordan 7.

Ben je na dit overzicht benieuwd welke sneakers er nog meer droppen? Check dan onze volledige sneaker releasekalender.

MAANDAG 7 NOVEMBER

Nov
07
Nike Dunk Low "Arizona State"

Nike Dunk Low "Arizona State"

DD1391-702
Alle verkooppunten
Nov
07
Nike Dunk Low "Miami Hurricanes"

Nike Dunk Low "Miami Hurricanes"

DD1391-300
Alle verkooppunten
Mar
14
Air Jordan 1 Elevate Mid "Black Sail"

Air Jordan 1 Elevate Mid "Black Sail"

DN3253-100
Alle verkooppunten

Laten we beginnen met de Nike Dunk Low "Arizona State" en de "Miami Hurricanes". Twee heerlijke dunks die zijn geïnspireerd op Arizona en Miami. De eerst genoemde gaat gekleed in het welbekende Sun Devil-kleurenschema. Zoals we gewend zijn van de Nike Dunk Low wordt deze geleverd in een volledig leren constructie met mesh-tongen en inlegzolen. Het heeft een kastanjebruine / bordeauxrode tint met goudgele overlays, swooshes, voeringen en buitenzolen. Een strakke witte tussenzool maakt het ontwerp compleet.

De tegenhanger komt in de vorm van de "Miami Hurricanes", die gebruik maakt van een oranje leren basis met bijpassende nylon tongen en veters. Groene overlays, swooshes, binnenvoering, tongbranding en rubberen buitenzool met oranje 'NIKE'-brandoing op de hielen en inlegzolen bovenop een witte tussenzool completeren het ontwerp

Ook dropt er Maandag een nieuwe "Panda"-achtige colorway voor de Air Jordan 1 Elevate.

DINSDAG 8 NOVEMBER

Jan
19
LeBron James x Nike Dunk Low "Fruity Pebbles"

LeBron James x Nike Dunk Low "Fruity Pebbles"

DH8009-600
Alle verkooppunten
Nov
10
Nike Dunk Low WMNS "Terry Swoosh"

Nike Dunk Low WMNS "Terry Swoosh"

DZ4706-200
Alle verkooppunten

Dinsdag zijn het wederom de Dunks die de show stelen, waarbij één Dunk een release is waar we echt al heel lang op wachten: de LeBron James x Nike Dunk Low "Fruity Pebbles". Deze sneaker is geïnspireerd op de favoriete snack van niemand minder dan LeBron himself. De Nike Dunk Low Wmns "Terry Swoosh" is een restock, die de vorige keer bijna instant uitverkocht was - een tweede kans dus!

WOENSDAG 9 NOVEMBER

Nov
09
Trophy Room x Air Jordan 7 Retro "Olympic"

Trophy Room x Air Jordan 7 Retro "Olympic"

DM1195-474
Alle verkooppunten

Woensdag is het een rustig dagje, waar er maar één sneaker dropt die onze lijst heeft gehaald. Het gaat hier echter niet om zomaar een sneaker, maar een ware retro. Om 9 uur in de ochtend dropt namelijk de Trophy Room x Air Jordan 7 Retro "Olympic". De sneaker gaat gekleed in een Obsidian, Dark Obsidian, True Red en Metallic Gold kleurenschema en is een eerbetoon aan de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona.

Het is gemaakt van premium suède met de kleuren van de Olympische ring die op de hiellipjes wordt gebruikt, samen met 'Monte Carlo' en '1992' op de inlegzolen die knipogen naar de locatie waar het Dream Team oefende. Andere details zijn onder meer de handtekening van Michael Jordan op de hielen, metallic gouden branding op de enkel en 'New sheriff in town' geborduurd achter de tong als een knipoog naar MJ's beruchte quote aan Larry Bird en Magic Johnson tijdens de scrimmages van het team.

DONDERDAG 10 NOVEMBER

Nov
10
Why So Sad? x Nike SB Dunk Low

Why So Sad? x Nike SB Dunk Low

DX5549-400
Alle verkooppunten

Geestelijke gezondheid is de afgelopen jaren een onderwerp van gesprek geweest onder veel atleten, en pro-skater John Rattay heeft daar een missie van gemaakt. Hij is verantwoordelijk voor het opstarten van zijn eigen fondsenwerving initiatief getiteld "Why So Sad?" om het belang ervan onder de aandacht te brengen. Dit seizoen hebben Nike en het Nike SB-label ervoor gekozen om hem te steunen door hem zijn eigen sneaker-collab te geven. De twee partijen komen Donderdag met deze Why So Sad? x Nike SB Dunk Low.

De Dunk heeft een lichtblauwe leren basis en mesh-tongen met donkerblauwe afscheurbare overlays waaronder de kleur geel te zien is. Een geborduurde kip op de hiel, co-branded inlegzolen met afbeeldingen van een vogel die een "Sad Grap" doet, "Why So Sad?" branding op het binnenste tonglabel en vraagtekens geborduurd op de hielen, samen met een witte tussenzool bovenop een doorschijnende buitenzool maken het ontwerp compleet.

VRIJDAG 11 NOVEMBER

Nov
11
Eastside Golf x Air Jordan 1 High Golf

Eastside Golf x Air Jordan 1 High Golf

DZ4523-800
Alle verkooppunten
Nov
11
Nike Air Max 97 OG Silver Bullet (2022)

Nike Air Max 97 OG Silver Bullet (2022)

DM0028-002
Alle verkooppunten
Nov
11
Nike Air Max 97 OG Wmns "Silver Bullet" 2022

Nike Air Max 97 OG Wmns "Silver Bullet" 2022

DQ9131-002
Alle verkooppunten

Deze week knallen we het weekend in met een gloednieuwe colorway voor de Air Jordan 1 Golf en een klassieker die een comeback maakt. De Eastside Golf x Air Jordan 1 High Golf gaat gekleed in een Burnt Sunrise, Midnight Navy, White en Metallic Gold kleurenschema. Deze golfversie van de Air Jordan 1 is volledig gemaakt van leer met tongen en voeringen van mesh. Speciale details zijn onder meer niet-overeenkomende merktonglabels, metallic gouden vetertips, "Eastside Gold" inlegzolen met een verbeterde tractie op de buitenzool voor op de golfbaan. Speciale hangtags en verpakkingen maken het ontwerp compleet.

Wie kent de Nike Air Max 97 OG Silver Bullet (2022) onderhand niet? Deze iconische colorway van de Air Max 97 maakt zo nu en dan een comeback en ook dit jaar zien we de zilveren retro knaller weer verschijnen. Deze sneaker heeft geen introductie nodig en is er zeker één die niet mag ontbreken in je collectie.

ZATERDAG 12 NOVEMBER

Jul
06
Eastside Golf x Air Jordan 1 Low

Eastside Golf x Air Jordan 1 Low

DV1759-448
Alle verkooppunten
Nov
12
Eastside Golf x Air Jordan 12 Retro "Out the Mud"

Eastside Golf x Air Jordan 12 Retro "Out the Mud"

DV1758-108
Alle verkooppunten

We ronden de week af met nóg twee Eastside collabs. Om 9 uur in de ochtend droppen namelijk de Eastside Golf x Air Jordan 1 Low en de Eastside Golf x Air Jordan 12 Retro "Out the Mud". Zoals je kunt zien zijn dit twee compleet verschillende sneakers, waarbij de Air Jordan 1 natuurlijk bij iedereen bekend is, zal je de Air Jordan 12 wat minder in het wild stoppen.

De Eastside Golf x Air Jordan 1 Low gaat gekleed in een Midnight Navy, Burnt Sunrise en White kleurenschema. Deze Eastside Golf x Air Jordan 1 Low heeft een bovenwerk van Navy-gekleurd premium nubuck en tongen met satijnen voeringen bovenop een Sail-middenzool en een semi-doorschijnende buitenzool. Andere details zijn onder meer geborduurde tongen met Eastside Golf, branding speciale hangtags met inlegzolen van gras en vuil. De schoenen worden ook geleverd in een speciale collab verpakking.

Dan hebben we nog een compleet andere sneaker, ook van Eastside Golf: de Eastside Golf x Air Jordan 12 Retro "Out the Mud". Deze Jordan 12 maakt gebruik van een Muslin, Black en Burnt Sunrise colorway en heeft een crèmekleurig leren bovenwerk met een lichtbruine tint. Andere details zijn onder meer metallic gouden oogjes aan de bovenkant, het logo van Eastside Golf op de tongen en een hangtag met inlegzolen van gras en vuil. Grasgroene tinten zijn toegepast op de halfdoorschijnende buitenzool en het Jumpman-logo.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur