Tim
Geschreven door
Tim

Nike is geen vreemde als het gaat om colorways die geïnspireerd zijn door iconische superhelden en in dit geval superschurken uit de stripgeschiedenis. Van Air Jordan 1 Highs die zijn geïnspireerd op Spider-Man, tot de Nike Air Max 1 "Susan Missing Link". In dit geval gaat het om misschien wel de meest bekende schurk uit een film, The Joker. Zoals je kunt zien zijn de kleuren direct herkenbaar als we de bad guy zijn outfit bekijken. Deze Nike Dunk Low "Joker" is ogenschijnlijk beïnvloed door de aartsvijand van de Dark Knight.

Nike Dunk Low Joker Foto 9
Nike Dunk Low Joker Foto 8

De Nike Dunk Low "Joker" is qua kleuren een knipoog naar de aartsvijand van Batman

Hoewel dit geen officiële collab is met DC Comics, is het vrij duidelijk dat het Nike zich voor deze Dunk liet inspireren door The Clown Prince of Crime. Het bovenwerk is gehuld in opvallende groene overlays bovenop een frisse witte leren basis, terwijl de Swoosh, het tonglabel en het hielembleem allemaal worden geaccentueerd met dieppaarse tinten als een knipoog naar Mr. J's kenmerkende outfit, meer specifiek uit het tijdperk van de jaren '60. Dit alles rust bovenop een clean tussenzool en is afgewerkt met een buitenzool van gomrubber.

We gaan uit van een release in deze Zomer, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Joker"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low "Joker"

Nike Dunk Low "Joker"

FD9922-151
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim