Tim
Geschreven door
Tim

WTAPS (uitgesproken als "double taps") is een Japans streetwearmerk dat bekend staat om zijn militair geïnspireerde esthetiek en stedelijke modeontwerpen. Het merk werd in 1996 opgericht door Tetsu Nishiyama, die vaak TET werd genoemd. Hij was eerder betrokken bij andere streetwear- en modeprojecten voordat hij WTAPS oprichtte. Het merk is populair geworden binnen de streetwear- en modewereld vanwege de unieke kijk op kleding in militaire stijl en urban fashion. De naam van het merk zelf, "WTAPS", is afgeleid van de militaire radiocommunicatieterm "double taps", die verwijst naar het snel achter elkaar afvuren van twee schoten.

WTAPS en New Balance zijn beide gerenommeerde spelers in de mode-en straatcultuur, zijn samen een creatieve samenwerking aangegaan waarbij de New Balance 990v6 de hoofdrol speelt. Het resultaat? Een sneaker die functionaliteit en stedelijke stijl naadloos weet te combineren.

We blikken vooruit op de release van de WTAPS x New Balance 990v6 Made in USA "Moon Mist" die morgen 1 september, om 10:00 's morgens zal droppen.

WTAPS x New Balance 990v6 Made in USA Moon Mist Foto 2
WTAPS x New Balance 990v6 Made in USA Moon Mist Foto 3

De WTAPS x New Balance 990v6 Made in USA "Moon Mist" is zoals gezegd de nieuwste samenwerking van New Balance. De sneaker is uitgedost in neutrale grijze tinten, waarbij de bovenkant gemaakt is van een mix van van premium mesh en suède.

WTAPS heeft overduidelijk een groot aandeel in de kleuren van de sneaker gehad, want de bekende kleuren waar het merk om bekend staat is volop aanwezig, van grijs op de hiel, en de kraag tot aan de toe box. Andere opvallende details zijn de "Wtaps" branding op de tong, hiel en binnenzool. De laatste designelementen zijn de tweekleurige FuelCell dempende tussenzool in wit en grijs en de grijze rubberen buitenzool.

WTAPS x New Balance 990v6 Made in USA "Moon Mist" verkooppunten en releasedatum

01
Sep 2023
WTAPS x New Balance 990v6 Made in USA "Moon Mist"

WTAPS x New Balance 990v6 Made in USA "Moon Mist"

M990WT6
Alle verkooppunten
WTAPS x New Balance 990v6 Made in USA Moon Mist Foto 4
WTAPS x New Balance 990v6 Made in USA Moon Mist Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim