Tim
Geschreven door
Tim

De Air Max 1 sneaker, wat moeten we er onderhand nog over zeggen om te omschrijven hoe populair deze sneaker is in Nederland? Na jaren van een release-droogte komt de Air Max 1 trein eindelijk weer op gang. We hebben de afgelopen maand al zo'n vijf nieuwe paartjes mogen aankondigen en daar komt er vandaag weer één bij. Deze Nike Air Max 1 PRM Crepe "Soft Grey" maakt, zoals de naam al doet vermoeden gebruik van een heerlijke Crepe buitenzool. We zagen deze zool eerder al op een aantal Nike Air Max 1 releases, waaronder de meest recente Crepe-release: de Nike Air Max 1 Crepe "Hemp".

Nike Air Max 1 PRM Crepe "Soft Grey"

24
Feb 2023
Nike Air Max 1 PRM Crepe "Soft Grey"

Nike Air Max 1 PRM Crepe "Soft Grey"

FD5088-001
Alle verkooppunten
NIKE AIR MAX 1 PRM CREPE SOFT GREY FOTO 4

Deze Air Max 1 sneaker maakt gebruik van een heerlijke Crepe buitenzool in combinatie met zachte grijze kleuren

Een zachtgrijze canvas basis is bedekt met Thunder Grey gekleurd suède voor een premium luxe uitstraling. Dit boterachtige materiaal loopt helemaal door tot het vetersysteem en de hiel, terwijl complementaire veters de kleuren en materialen perfect weten te binden. Over de zijkanten zien we een Neutral Grey getrommelde lederen Swoosh die bijdraagt aan de premium look van de sneaker. Ook de middenzool is anders dan anders, deze is uitgevoerd in een heerlijke vintage Sail kleur, wat zeker een betere match is dan een witte tussenzool. De Air Max 1 is afgewerkt met een heerlijke crêpe rubberen buitenzool. Wij vinden deze sneaker écht heel dope en zien hier een ware casual top 3 sneaker in, die met een groot aantal outfits gecombineerd kan gaan worden.

NIKE AIR MAX 1 PRM CREPE SOFT GREY FOTO 3

Is de releasedatum van de Nike Air Max 1 PRM Crepe "Soft Grey" bekend?

Nou, in de wandelgangen ging wel een datum rond, en deze bleek te kloppen. Vrijdag 24 Februari gaat deze sneaker droppen. Uiteraard houden we je van al het nieuws rondom deze sneaker op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

NIKE AIR MAX 1 PRM CREPE SOFT GREY FOTO 1
@sirmanduell1
Tim
Geschreven door
Tim