Dime, een prominent merk uit Montreal, ontstond in 2005 toen een groep tieners skatevideo's begon te posten op hiphop beats uit de jaren 90. In het begin was Dime bekend onder de naam "Dimestore Crew" en kreeg al snel een cultstatus in Canada. Hun eerste stap in de modewereld was een serie van 100 t-shirts, wat leidde tot de naam "Dime". In 2011 voegde Dime Vince Tsang, een Canadese blogger en retail expert toe aan het merk, die later die Dime's art director werd. Zijn invloed hielp Dime zich te ontwikkelen van kleding naar een lifestylemerk, dat erkenning kreeg van diverse celebs.

Reebok en Dime komen op zaterdag 25 november met een heerlijke collab, want dan wordt de Reebok Club C sneaker voorzien van een dosis rebelsheid, waar Dime om bekend staat. Het gaat om deze met zilver overgoten Dime Club x Reebok Club C Bulc "Silver".

Van het aanwezige Metallic Silver bovenwerk tot de dikke veters en de pluchen tong, elk detail schreeuwt rebelsheid. Zwart getrommeld leer voegt een vleugje verfijning toe aan de toe box en hiellipjes en zorgt voor een rauw contrast. Het logo van Dime staat prominent op de zijkant, tong en inlegzool, wat de collab extra kracht meegeeft. De schoen is afgewerkt met een zilveren tussenzool in combinatie met een beige rubberen buitenzool.

Dime Club x Reebok Club C Bulc "Silver"

Nov
25
Dime Club x Reebok Club C Bulc "Silver"

Dime Club x Reebok Club C Bulc "Silver"

100069825
Alle verkooppunten
Dime Club x Reebok Club C Bulc Silver Foto 2
Dime Club x Reebok Club C Bulc Silver Foto 4
Dime Club x Reebok Club C Bulc Silver Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur