Sneakerzoekmachine

Kangaroos sneakers

Sneakers van Kangaroos voor dames en heren

Ben je op zoek naar Kangaroos Sneakers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een compleet overzicht van alle Kangaroos Sneakers in de sale, zo scoor je altijd de beste deals. Natuurlijk bieden we ook overzichtelijk alle Kangaroos Sneakers voor dames en Kangaroos Sneakers voor heren aan.

De geboorte van een Sneaker icoon

Weinig merken hebben de kracht om nostalgie op te wekken en levendige herinneringen aan vervlogen tijden te doen herleven. Maar voor iedereen die de hypes van de jaren 80 nog kan heugen heeft waarschijnlijk goede herinneringen aan de BMX, frisbees, breakdancen en skateboarden. Voor velen roepen een paar KangaROOS sneakers dezelfde gevoelens op, als een reis terug in de tijd.

In 1979 stond een Amerikaanse architect met de naam Robert Gamm voor een veelvoorkomend dilemma: waar berg je in hemelsnaam je sleutels op terwijl je aan het hardlopen bent? Terwijl hij tijdens het de joggen over de vraag nadacht, had hij eindelijk een Eureka-moment. Een opbergvak aan de zijkant van de sneakers zou een perfecte plek zijn. Op zoek naar een naam voor zijn uitvinding noemde Gamm zijn schoenen KangaROOS. Allereerst omdat KangaROOS snelle dieren zijn, maar ook omdat ze een zakje hebben, net als de schoenen. Een icoon was geboren!