Tim
Geschreven door
Tim

Fans van de Adidas Yeezy sneakers kunnen deze maand augustus hun hart weer ophalen, want Adidas heeft weer een aantal aankondigingen gedaan als het gaat om nieuwe releases en re-releases van diverse Yeezy modellen. De langverwachte collectie bestaat uit gewilde modellen zoals de Yeezy Boost 350 V2, Yeezy 500, Yeezy Boost 700, Yeezy Slide, Foam RNNR, QNTM, Yeezy 450 en meer. De geruchten gaan dat Adidas 2 augustus begint met droppen, maar dat is nog niet zeker.

In lijn met het herlanceringsinitiatief in mei blijft Adidas zich inzetten om een positieve impact te hebben door een aanzienlijk deel van de opbrengst te doneren aan organisaties die discriminatie, racisme en antisemitisme bestrijden. Bovendien neemt Adidas actief stelling tegen antisemitisme en alle vormen van haat door de Foundation to Combat Antisemitism te steunen. Bij elk schoeisel dat wordt verkocht, voegt Adidas blauwe vierkante spelden toe die de #StandUpToJewishHate-campagne symboliseren en de strijd tegen antisemitisme versterken.

We houden je dagelijks op de hoogte van welke sneakers gaan droppen via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim