Tim
Geschreven door
Tim

Als we aan de combinatie Nike en de kleuren van een Watermeloen denken, dan is de Nike Air Max 1 "Watermelon" de eerste sneaker die bij ons te binnen schiet. In dit geval is het de nieuwe Nike Air Max 1 Golf "Watermelon" die de fruitige zomerse make-over heeft mogen ontvangen. Zoals je ziet is de sneaker perfect geschikt voor een zonnig potje Golf, maar ook prima te rocken op straat.

Nike Air Max 1 86 OG Golf Watermelon Foto 7
Nike Air Max 1 86 OG Golf Watermelon Foto 8

Nike Air Max 1 Golf "Watermelon"

12
Jun 2023
Nike Air Max 1 '86 Golf NRG U23 "Watermelon"

Nike Air Max 1 '86 Golf NRG U23 "Watermelon"

DX8436-103
Alle verkooppunten

De Nike Air Max 1 Golf "Watermelon" is een ware dorstlesser

Als basis maakt de sneaker gebruik van een neon pink en coral chalk kleurencombinatie, die is gemaakt van een waterbestendig nylon materiaal. Lichtgrijs suède wikkelt zich rond de zijkanten en de hiel, terwijl een levendig groene mud guard de hele sneaker omringt. Elders hebben de veters een zwart gespikkeld effect dat doet denken aan watermeloenpitten, perfect passend bij het thema. Dit patroon vindt ook zijn weg naar de Air-middenzool onder de voet. Om de colorway af te ronden, is 'Nike Golf' branding toegepast op de tongen, in een handschriftachtig lettertype.

De sneaker zal ergens in de zomer van 2023 uitkomen, wij houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 86 OG Golf Watermelon Foto 11
Nike Air Max 1 86 OG Golf Watermelon Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim