Mason Garments sneakers voor dames en heren

Het nederlandse merk Mason Garments is populair, uiteraard niet zonder reden. Deze prachtige sneakers zijn van super kwaliteit en maken grote stappen in de sneakerscene. Ben jij op zoek naar Mason Garments sneakers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar Mason Garments sneakers voor dames, of Mason Garments sneakers voor heren, we got you! Ook scoor je bij ons de beste deals, door de Mason Garments sneakers in de aanbieding te bekijken.

Mason Garments werd opgericht in 2012

Mason Garments is een high-end sneakerlabel dat werd opgericht in 2012 door ontwerper Rendi Aditia. Toen hij opgroeide in de jaren '90 en zijn moeder en oudere broer high-end kleding zag dragen, kwam Rendi voor het eerst in aanraking met de opwindende wereld van luxe merken. Nadat hij als jong kind een onbeschrijfelijk gevoel had ervaren van het dragen van luxe artikelen, stelde hij zich zelf voor een merk te beginnen dat zijn stijl en persoonlijke interesse zou weerspiegelen. Nadat hij zijn ideeën in ontwerpen had gegoten en de juiste partners voor het merk had gevonden, begon Rendi met Mason Garments.

De ambities van het team leidden het merk naar Italië, de oorsprong van het beste schoeisel. Italië staat bekend om zijn ambachtelijke tradities en is door de eeuwen heen de bron geweest van talloze unieke meesterwerken. Mason Garments sneakers worden in Italië gemaakt, waar het merk samenwerkt met de meest bekwame schoenmakers ter wereld.