Adidas mag dan wel alle banden met Kanye West hebben verbroken, maar zoals jullie wellicht weten heeft het bedrijf nog wel 1,5 miljard dollar aan Yeezy sneakers staan. Onlangs kondigde Adidas al aan spoedig te starten met het verkopen van het restant aan sneakers en deze Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Onyx" die in 2022 voor het eerst werd uitgebracht is daar één van.

Deze Yeezy is volledig bedekt met een Primeknit-patroon dat doet denken aan de eerder uitgebrachte "Zyon" en "Israfil" colorways. De sneaker is dan ook volledig gehuld in een prachtige zwarte kleur die onder de naam "Onyx" gaat. Langs de zijkant loopt een TPU-streep vanaf het nylon treklipje van de hiel tot aan de teen, waar ook de veteroogjes voor de zwarte veters zijn te vinden.

In tegenstelling tot de meeste 350 V2-sneakers is de zijkant van de sneaker gekozen voor een dunner materiaal, waardoor deze specifieke kleurstelling veel losser zit in vergelijking met recentere releases. Onder de voet omhult de halfdoorschijnende geribbelde rubberen tussenzool een Boost-dempingssysteem die over de volledige lengte loopt, terwijl de buitenzool eronder dezelfde behandeling krijgt als we gewend zijn.

Scoor deze Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Onyx" op woensdag 31 mei via de Adidas Confirmed app tegen een verkoopprijs van 230 euro. Zorg dat je op tijd bent, want de raffle sluit om 7 uur in de ochtend.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Onyx"

May
31
Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Onyx"

Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Onyx"

HQ4540
Alle verkooppunten
Adidas Yeezy Boost 350 V2 Onyx Foto 2
yankeekicks
Adidas Yeezy Boost 350 V2 Onyx Foto 3
yankeekicks
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur