Nike lijkt de aankomende zomer aardig wat sneakers te gaan droppen die zijn voorzien van deze heerlijke roze "Aster Pink" colorway. Eerder zagen we al de Nike Dunk Low Next Nature "Aster Pink" aangekondigd worden, waarna het nu de beurt is aan de Air Max 1 sneaker. Nike kondigde vandaag aan dat deze Nike Air Max 1 "Aster Pink" deze zomer zal gaan droppen.

Deze "Aster Pink" versie van de Air Max 1 is zoals je ziet een heerlijke sneaker voor de zomer door de levendige roze colorway. Opvallende roze wordt prachtig gecombineerd met de lichtbruine overlays, wat zorgt voor een heerlijke look die net even anders is dan dat we gewend zijn. De basis van deze iconische sneaker is met rust gelaten en daardoor direct herkenbaar. We zien een helder wit nylon bovenwerk en strakke witte tussenzolen. De rubberen buitenzolen zijn in het zwart uitgevoerd, wat zorgt voor een OG look.

Helaas hebben we nog geen releasedatum voor je, maar daar houden we je uiteraar van op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 "Aster Pink"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Aster Pink"

Nike Air Max 1 "Aster Pink"

DZ2628-110
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Aster Pink Foto 7
Nike Air Max 1 Aster Pink Foto 6
Nike Air Max 1 Aster Pink Foto 2
Nike Air Max 1 Aster Pink Foto 1
Nike Air Max 1 Aster Pink Foto 4
Nike Air Max 1 Aster Pink Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur