Sneakerzoekmachine

Converse Run Star sneakers

Converse Run Star Hike

In 2019 introduceerde Converse het Run Star Hike-model, een samenwerking tussen Converse en JW Anderson. Het model met het hoge platform werd vervolgens een onderdeel van de seizoenslijn van het merk. Dit Converse Run Star hike wordt gekenmerkt door een stevige platformzool.

Run Star Hike: een stijlvolle platform sneaker

Een futuristische look voor een klassieke sneaker, de Converse bracht verleden, heden en toekomst samen in één unieke stijlvolle sneaker. De Converse Run Star Hike blijft trouw aan zijn roots met de tijdloze aantrekkingskracht van de Chucks All Star en behoudt tegelijkertijd zijn hoge constructie en voegt een futuristische touch toe om het model af te maken met zijn opvallende platformzool.

Met de opmerkelijke draai aan de klassieke Chucks, slaagde het Run Star Hike-model er nog steeds in om de veelzijdigheid en het stijlvolle karakter van de klassieke Chucks vast te houden.

Voeg meer edge toe aan je streetstyle en rock de straten met de Run Star Hike. Of je nu gewoon boodschappen wilt doen in een casual t-shirt en korte broek of jeans, rondhangt met je vrienden terwijl je door de straten van de stad dwaalt in t-shirt en joggers, of in een crop-top en korte broek met hoge taille voor dames.

Maat en pasvorm voor dames en heren

Deze futuristische Run Star Hike versie van de Chucks All Star heeft een hoog profiel en biedt enkelsteun en bescherming en vergrendelt je voet in een veilige, verstelbare pasvorm met vetersluiting. Deze unisex platform sneaker is gemaakt met SmartFOAM inlegzool voor een fijne demping en is verkrijgbaar in zowel heren- als damesmaten.