Een poosje geleden lieten we jullie op onze Facebook-pagina al weten dat Nike binnenkort ein-de-lijk weer met een nieuwe colorway voor de Nike Air Max 1 zal gaan komen. Vandaag hebben we dan ook de officiële foto's van dit hele dikke paartje binnen en kan het aftellen beginnen!

Zoals je vrijwel direct zal opvallen is dat deze Air Max 1 is voorzien van nogal wat knallende kleuren op de bovenkant. We beginnen rustig met de witte mesh-panelen rond de toe box en kraag. Zwarte lederen overlays zijn toegepast op de zijpanelen met een safari-achtige print dat is toegepast op het leer rond de veters. Nike maakt deze release vervolgens speciaal, door te kiezen voor een toepassing van een helderblauwe nubuck mud guard en roze accenten op de bovenste veteroogjes en branding.

Het hoogtepunt van deze Air Max 1 is het Swoosh-logo op de zijpanelen dat is uitegevoerd in wit, grijs, zwart en roze. Een witte rubberen tussenzool en een zwart/roze rubberen buitenzool maken het geheel compleet.

Er is nog geen releasedatum bekend, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, of de verkooppagina die wij alvast voor je klaar hebben gezet.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur