NIKE Air Max Zero - Sneaker Squad

Het verhaal achter de Nike Air Max Zero sneakers 

De Nike Air Max Zero sneaker is de perfecte mix tussen een old-school design met moderne specificaties. Er zijn maar weinig schoenen die meer doordrenkt zijn van geschiedenis dan de Nike Air Max Zero. Met zijn revolutionaire zichtbare luchteenheid in zijn hiel een stap omhoog van de concurrentie, moest iedereen een paar hebben toen het zijn debuut maakte in 1987). Wat veel mensen niet weten is dat de Nike Air Max Zero de voorganger is van de Nike Air Max 1 – ook wel ‘The one before the 1’ genoemd. Een baanbrekende schoen die in 1985 werd ontworpen, tot 2015 niet werd uitgebracht en het allereerste stuk in de Air Max-puzzel.

Het slanke ontwerp van de Nike Air Max Zero en zijn rijke geschiedenis maken deze sneaker een must-buy voor vele sneakerfreaks.

Nike Air Max Zero voor dames, heren en sale sneakers

Voor Nike Air Max Zero sneakers ben je bij Sneakersquad aan het juiste adres. Wij zoeken voor jou naar alle te gekke Zero sneakers van alleen de beste webshops en brengen deze samen op ons sneakerplatform. Nooit meer eindeloos zoeken naar de goedkoopste deal. Sneakersquad zoekt op basis van jouw wensen de juiste Air Max Zero sneakers voor je uit. Ben je op zoek naar dames, heren of sale Nike Air Max Zero modellen? Via het filter-menu aan de linkerkant van de pagina bepaal je zelf je voorkeur en kleur. Of navigeer via onderstaande links naar de pagina van jouw voorkeur:
Nike Air Max Zero dames
Nike Air Max Zero heren
Nike Air Max sale

Welke kleur voeg jij toe aan je collectie?