De Air Max 1 Ultra 2.0 SI is een geupdate versie van de Air Max 1 uit 1987, wat nog steeds één van de populairste sneakers van Nike is. Mede hierdoor zijn de geupdate versies van de Air Max 1 niet altijd even geliefd bij de doorgewinterde sneaker freaks, maar wij zijn van mening dat een colorway een hoop goed kan maken, zoals bij deze release zeker het geval is.

De release waar we het nu over hebben noemen wij voor het gemak maar even "Stitch". Nike heeft er namelijk voor gekozen om de sneaker binnenstebuiten te keren, waardoor de stiksels op een levendige manier worden blootgelegd. De stiksels gaan zijn gekleurd in Green en Deadly Pink, kleuren die ook terug te vinden zijn op de branding en sleeve. Het grote gedeelte van de schoen is verder opgebouwd uit Mushroom en Bamboo, perfecte kleuren voor de herfst dus!

De schoen is momenteel te koop bij Nike, echter niet in Europa en voorlopig alleen in Amerika. Nog even geduld dus, we hopen dat deze release binnenkort ook in Europa verkrijgbaar is!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur