Sneakerzoekmachine

Jordan Air Jordan 8 sneakers

Geen resultaten gevonden.

Air Jordan 8 sneakers

Uniek aan de bovenkant van de Air Jordan 8 zijn de kleuren op de hiel / zool en de bandjes bedrukt met het getal 23. De gevoerde high-top cut kwam bij dit model terug binnen de Air Jordan lijn. De populaire inlegzool maakte ook zijn terugkeer. Een rond Jumpman logo verscheen op de tong van de Air Jordan 8.

Drie verschillende colorways van de Jordan 8 werden oorspronkelijk geproduceerd: Wit / Zwart / Rood (leer), en twee suède versies, Zwart / Rood en Zwart / Aqua. De Air Jordan 8 was de eerste schoen die Michael Jordan droeg na zijn internationale optreden op de Olympische Spelen van 1992 en de Bugs Bunny / Michael Jordan advertentiecampagnes..

De Aqua colorways van de Air Jordan VIII die Michael Jordan droeg in de NBA All-Star game in 1993 is een van de meest gewilde Jordans. Het werd opnieuw uitgebracht in 2007. Michael werd opnieuw gekozen als First Team ALL-NBA, first team All-Defense en maakte zijn achtste opeenvolgende All-Star game. In de Air Jordan VIII scoorde Michael 32,6 punten per wedstrijd om zijn zevende achtereenvolgende topscorer titel te verzamelen. Hij werd voor het derde jaar op rij NBA Finals MVP, en verdiende zijn 3e championship ring met de Bulls